Děčín: Rogalo DC - program na neděli 7. června

06.06.2020 13:32

V neděli 7. června pokračuje od 15 hodin na Smetanově nábřeží oblíbená série minifestivalů Rogalo DC. Podívejte se, jaký je pro vás tentokrát připravený program.

Děčín: Rogalo DC - program na neděli 7. června
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Program – neděle 7. června

15.00 - Artmosféra - mladá pop-rocková z Lysé nad Labem sází na vlastní tvorbu a zatím se jí daří oslovovat stále více příznivců. Účastnila se nejvýznamnějších velkých českých festivalů. V r. 2016 vydala CD s názvem "Červenej nos".
16.00 - The BladderStones - bluescrossoverové trio patří u nás mezi absolutní špičku. Kytarista Tomáš Frolík, baskytarista Johnny Judl i bubeník Michael Nosek jsou jedni z nejlepších hráčů u nás a dohromady vytvořili opravdovou hudební lahůdku - vřele doporučuji!
17.00 - Hanny band - děčínskou Hanu Řánkovou jsem v minulých letech občas viděl mezi diváky. Letos poprvé se zúčastní i na pódiu společně se svou kapelou. Ta hraje převážně vlastní tvorbu. Založena byla na podzim r. 2018.

Program můžete sledovat na facebooku Rogalo DC či na webových stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…