Děčín: Zimní údržba chodníků a vozovek v našem městě

15.12.2022 12:59 | Tisková zpráva

Město Děčín udržuje v zimním období místní komunikace v souladu s Plánem zimním údržby. Veškeré podněty či dotazy týkající se úpravy pochozího stavu chodníků způsobené povětrnostními podmínkami směřujte na dispečery.

Děčín: Zimní údržba chodníků a vozovek v našem městě
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Cílem plánu ZÚ je zabezpečit vlastní výkon ZÚ na území statutárního města Děčín, a to zejména odstranit nebo alespoň zmírnit závady ve sjízdnosti či schůdnosti komunikací. O chodníky se stará Středisko městských služeb, o vozovky Technické služby Děčín, a.s.

Anketa

Kterého kandidáta nejvíc NECHCETE ve 2. kole volby prezidenta?

13%
66%
21%
hlasovalo: 35220 lidí

Lhůty pro odstranění či zmírnění těchto závad, způsobených zimními klimatickými a povětrnostními podmínkami, jsou uvedeny v Plánu ZÚ.

Závadou ve schůdnosti se rozumí taková změna ve schůdnosti pozemní komunikace, kterou nemůže chodec předvídat při pohybu přizpůsobeném stavebnímu stavu, dopravně technickému stavu a povětrnostním situacím a jejich důsledkům.

Plán zimní údržby najdete ZDE

Kontakt na dispečera Střediska městských služeb - tel. +420 771 224 402, e-mail: dispecink.sms@mmdecin.cz, připomínky k úklidu vozovek je možné volat na telefonní linky dispečera (TSD): 412 557 046, 412 557 030.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

19:27 Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

Na tradiční zaplétání máje se můžete těšit v sobotu na Masarykově náměstí od 15:45. Zhostí se ho fol…