Dívkou roku 2015 města Bohumína je Markéta Chytilová

16.02.2015 19:32

Bylo jich pět, korunku si tradičně odnesla jen jedna. Dívkou roku 2015 města Bohumína se stala třináctiletá Markéta Chytilová, žákyně ZŠ Dělnická v Karviné. Základní kolo celostátní postupové soutěže pořádal Dům dětí a mládeže Fontána Bohumín.

Dívkou roku 2015 města Bohumína je Markéta Chytilová
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Pravidla soutěže umožňují, aby se do klání zapojily slečny z kteréhokoli města, porota v Bohumíně zvolila vítězkou shodou okolností nejmladší účastnici. Spolu s Markétou Chytilovou se v soutěži představily dvě žákyně ZŠ ČSA, jedna z Masarykovy základní školy a jedna z Gymnázia Františka Živného.

„Dívky musely zvládnout čtyři disciplíny. Spolu s rozhovorem, volnou disciplínou a módní přehlídkou také maraton Zumby, která byla letos v bohumínském kole soutěže novinkou,“ upozornila Lýdie Balcárková z domu dětí a mládeže, organizátorka soutěže. „Dívky si asi nejvíce užily módní přehlídku, pro kterou jsem tentokrát vybrala kombinaci černé a bílé,“ dodala Balcárková.

Třetí místo v bohumínském kole Dívky roku obsadila 15letá Nela Ziembinská z Masarykovy základní školy (Bohumín). Druhou příčku porota udělila 15leté Lucii Kochové z Gymnázia Františka Živného (Bohumín), která si získala největší sympatie diváků a stala se Dívkou publika. Vítězkou Dívky roku 2015 města Bohumína je 13letá Markéta Chytilová ze ZŠ Dělnická (Karviná).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-bohumin.cz

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

16:31 Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

Statutární město Jablonec nad Nisou ocenilo nadané žáky a studenty. Náměstkyně primátora pro oblast …