Do Příbrami míří Jágr s Plekancem, lístky na utkání Kladna s Jihlavou jsou již v prodeji

27.07.2021 17:03

Ve čtvrtek 5. srpna se na příbramském zimním stadionu odehraje předextraligové utkání Rytířů Kladno proti Dukle Jihlava. Před začátkem utkání bude pro fanoušky připravena také fanzóna s doprovodným programem.

Do Příbrami míří Jágr s Plekancem, lístky na utkání Kladna s Jihlavou jsou již v prodeji
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

„Z konání této akce právě u nás mám velikou radost. To, že se nám podařilo, vyjednat všechny podmínky pro tento zápas, osobně považuji za známku toho, že v Příbrami jdeme správnou cestou a daří se nám sportovní oblast rozvíjet. Těší mě to o to víc, že pakliže bude Jágr zdravý, tak se na příbramském stadionu objeví nejlepší hráč planety své doby,“ uvádí ředitel SZM Příbram Jan Slaba.

Vzhledem k rekonstrukci kladenského stadionu se odehrají „domácí“ utkání na stadionech v okolí města. Úvodní duel s Jihlavou čeká Kladno 5. srpna v Příbrami. Přijďte fandit, s A týmem přijedou i Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec. Vstupenky lze zakoupit online za cenu od 100 do 160 korun.

Vstupenky v prodeji ZDE.

Rytířská fanzona

Rytíři chtějí nabídnout hokej svým fanouškům v okolních městech s co největším zážitkem. Vedle zápasů samotných se mohou návštěvníci těšit i na fanzónu. Ta bude otevřena v den utkání od 14:00.

A na co se můžete ve fanzóně těšit? Připravena bude střelnice, kde si bude možné zastřílet na bránu a vyzkoušet další dovednostní disciplíny, najdete tu stánek s klubovým merchandisingem, stánky s občerstvením, skákací hrad a mnoho dalšího.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…