Do Znojma míří obří skluzavka

27.08.2017 20:16

Ke konci prázdnin zpestří zábavu ve Znojmě 175 metrů dlouhá nafukovací skluzavka. Přivezou ji organizátoři akce Slide Czech tour v sobotu 2. září na Obrokovou ulici! Akce s sebou ponese i nutná dopravní omezení.

Do Znojma míří obří skluzavka
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Kromě samotné skluzavky se účastníci mohou těšit na doprovodný program a pohodovou letní atmosféru. O zábavu se postará i moderátor s DJ. Připravená bude vodní bitva, pěnové dělo, soutěže a další doprovodné atrakce. Program odstartuje ve 12.30 hodin a s sebou je nutné mít pouze plavky a ručník nebo i vlastní originální nafukovačku. Nafukovačky budou také k zapůjčení na místě za vratnou zálohu 100 Kč.

Na událost je možné se zaregistrovat přes internet na stránkách ZDE. Vstupné lze koupit i na místě v den akce za 300 Kč, v předprodeji za 250 Kč. Vstup na skluzavku je povolen dětem od 6 let. Děti od 6 do 10 let musí být na akci v doprovodu rodičů, od 10 do 15 let musí mít vyplněný písemný souhlas zákonných zástupců.

Uzavírky v den akce

V souvislosti s pořádáním akce bude znemožněn příjezd na Masarykovo náměstí ve směru od ulice Zámečnická, kde bude úplně uzavřen úsek od křižovatky ulic Zámečnická/Obroková po křižovatku Zelenářská/Velká Mikulášská (pod Obchodním domem Dyje, vrchní část Masarykova náměstí). Průjezd bude také úplně omezen na Horním náměstí, a to v jeho dolní části – od domu č. or. 1 na Václavském náměstí po dům č. or. 20 na Horním náměstí. Průjezd kolem pošty směrem k ulici Kovářská zůstane zachován.

Objízdná trasa je stanovená pouze pro vozidla širší než 2 metry a povede po ulici Přemyslovců, Velká Františkánská, Mikulášské náměstí, Velká Mikulášská, Masarykovo náměstí s výjezdem po ulici Kollárova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

7:04 Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

Sochaři začali ve středu pracovat na prvních dvou obřích pískových sochách. Ráno nákladní auto přive…