Dobročinný bazar Naděje v Otrokovicích se uskutečnil už podruhé

15.12.2015 13:18

Menší ale úspěšnější. Ve dnech 9. a 10. prosince 2015 se uskutečnil pod záštitou starosty města Jaroslava Budka druhý ročník Dobročinného bazaru pořádaný otrokovickou pobočkou NADĚJE. Tentokrát se bazar přesunul z kinosálu Otrokovické BESEDY do menších, ale útulnějších prostor foyer. Přesto se vybralo o 3.700 korun více.

Dobročinný bazar Naděje v Otrokovicích se uskutečnil už podruhé
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Budek, starosta města Otrokovice

Jeho hlavním cílem bylo získání finančních prostředků na pomoc lidem s handicapem, ale také prezentace služeb NADĚJE.

„Děkujeme všem dárcům přineseného zboží i těm, kteří si přišli nakoupit či se jen zastavili na kus řeči u koláče a teplého nápoje v naší improvizované kavárně. Poděkování rovněž patří městu Otrokovice za podporu, ale i všem dobrovolníkům, kteří nemalou měrou přispěli k úspěchu akce,“ uvedla fundraiserka otrokovické pobočky NADĚJE Renata Zezulková.

Výtěžek ve výši 15.417 korun bude věnován na zakoupení polohovací postele Domu NADĚJE v Otrokovicích.

Starosta Otrokovic přispěl nákupem zboží jak v minulém roce, tak v letošním. „Považuji za milou povinnost zastavit se při této příležitosti za pracovníky otrokovické NADĚJE, pozdravit je, a také přispět finančním obnosem. Koupil jsem pohádky pro vnuky, a tak jsem udělal radost zároveň i jim,“ řekl s úsměvem Jaroslav Budek.

„Jsme rádi, že se do Dobročinného bazaru zapojuje stále více lidí a my díky tomu můžeme pomoci zpříjemnit život našim klientům,“ zmínila Renata Zezulková závěrem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…