Domažlice: Objekt bývalé prodejny nápojů je určen k demolici

20.09.2020 8:38

Zchátralý objekt dřívější prodejny nápojů na vojenském seřadišti v areálu bývalých kasáren v Petrovické ulici bude zdemolován. Práce provede firma Zempra KL za 454 tisíc korun.

Domažlice: Objekt bývalé prodejny nápojů je určen k demolici
Foto: domazlice.info
Popisek: Domažlice

,,Jde o nejvýhodnější nabídku, osloveny byly čtyři firmy. Výsledná cena je o 180 tisíc korun nižší, než předpokládal projekt," uvedl domažlický místostarosta Stanislav Antoš.

Práce budou součástí velkého stavebního zásahu v této lokalitě. Již nyní stavbaři z firmy DSP pracují na výstavbě nové mateřské školy, která by měla být hotová v září 2021. Její kapacita bude 75 dětí ve třech odděleních.

V prostoru objektu určeného k demolici budou budovány inženýrské sítě a v sousedství i komunikace, které budou obsluhovat šest nájemních domů, které vzniknou právě na seřadišti.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…