Dvůr Králové nad Labem: Mezi obyvateli najdeme přes 100 Dobrých andělů

22.02.2019 11:11

Dobrým andělem se stává každý, kdo přispívá nadaci Dobrý anděl a prostřednictvím pravidelných finančních příspěvků tak pomáhá rodinám s dětmi, které zasáhla vážná nemoc.

Dvůr Králové nad Labem: Mezi obyvateli najdeme přes 100 Dobrých andělů
Foto: Dvůr králové nad Labem
Popisek: Dvůr králové nad Labem

Díky těmto darům pak mohou jejich rodiče uhradit výdaje spojené s léčbou - například častou dopravu do nemocnice, doplatky léků, speciální stravu, zdravotnické pomůcky, rehabilitace a další potřebné terapie. Dobrých andělů najdete ve Dvoře Králové nad Labem přes 100.

Dobří andělé pomáhají i u nás

„Celkově již dárci pomohli více než 6 218 rodin, ze Dvora Králové nad Labem pochází 10 z nich. Dárců, Dobrých andělů, u vás najdeme přes 100. Děkujeme všem, kteří se rozhodli nezištně pomáhat druhým. Každý den vidíme, že i malý příspěvek pomůže a dokáže vykouzlit úsměv na tváři,“ vzkazuje čtenářům Petr Sýkora, spoluzakladatel nadace Dobrý anděl.

Naprostá transparentnost

Veškeré příspěvky dárců nadace Dobrý anděl odevzdává potřebným rodinám do posledního haléře, protože je její provoz hrazen ze soukromých zdrojů Petra Sýkory a dalších filantropů. Navíc získává každý dárce, který se zaregistruje na www.dobryandel.cz, i přístup do svého Andělského účtu, kde vidí konkrétní příběhy rodin, kterým pomáhá. Aktuálně nadace každý měsíc přijme 100 nových žádostí o pomoc a celkem odesílá příspěvky více než 3 400 rodin.

Markéta Křížová, DOBRÝ ANDĚL, nadace

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…