Frenštát pod Radhoštěm: Městská sauna otevře ve čtvrtek 10. listopadu

01.11.2022 15:18 | Tisková zpráva

Ve čtvrtek 10. 11. 2022 se poprvé pro návštěvníky otevře městská sauna v zimní sezóně 2022/23. Otevřeno bude každý čtvrtek, pátek a sobotu. Dochází k úpravě cen vstupného a zároveň prodloužení délky vstupu. Základní vstupné od 10. 11. 2022 činí 120 korun za jednorázový vstup na 90 minut.

Frenštát pod Radhoštěm: Městská sauna otevře ve čtvrtek 10. listopadu
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

„Jsme moc rádi, že se podařilo i ve stávajících nelehkých ekonomických podmínkách zachovat provoz sauny pro naše občany. Od začátku sezóny bude platit nový ceník. Dochází k navýšení cen vstupného, které je ale kompenzováno také prodloužením délky jednoho vstupu o 30 minut,“ uvedl Pavel Stachura, vedoucí Technických služeb města Frenštát pod Radhoštěm. V dopoledních hodinách využívají saunu děti z mateřské školky. Odpolední časy jsou rozděleny do bloků pro jednotlivé skupiny návštěvníků – muži, ženy, naturisté.

Městská sauna ve Frenštátě pod Radhoštěm prošla v roce 2021 celkovou modernizací sprch s cílem poskytovat svým návštěvníkům atraktivnější služby. „Při rekonstrukci jsme vyměnili vnitřní rozvody, elektroinstalaci, sprchové baterie, dlažbu, položili nové obklady a umístili nové skříňky a věšáky. Zároveň se zaměnila dispozice prostoru sauny, tak aby lépe vyhovovala jejímu provozu,“ doplnil Pavel Stachura.   Město získalo na tento projekt finanční prostředky z dotačního programu Podpora cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji v roce 2021 ve výši 70 % uznatelných nákladů, tedy necelých 298 tisíc korun. Celkové náklady na rekonstrukci sprch v městské sauně dosáhly výše 425 627 korun.

Provozní doba a ceník ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…