Frenštát pod Radhoštěm: Vady a nedodělky na rekonstruované Havlíčkově ulici budou odstraněny do konce dubna

13.01.2023 9:15 | Tisková zpráva

V polovině prosince 2022 na základě výzvy zhotovitele společnosti NOSTA s.r.o. město Frenštát pod Radhoštěm převzalo s výhradou stavbu „Rekonstrukce ulice Havlíčkovy, včetně navazujících ploch v atriu přístavby radnice ve Frenštátě pod Radhoštěm“.

Frenštát pod Radhoštěm: Vady a nedodělky na rekonstruované Havlíčkově ulici budou odstraněny do konce dubna
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

Stavba bohužel obsahuje vady a nedodělky, které budou odstraněny nejpozději, i s ohledem na klimatické a povětrnostní podmínky, do 30.04.2023. 

Anketa

Koho nejvíc chcete ve 2. kole volby prezidenta?

hlasovalo: 33861 lidí

„V rámci přejímacího řízení byly sepsány vady a nedodělky, které spočívají v nutnosti výměny nerovné a poškozené dlažby, nedokončeném spárování dlažby v ploše atria a schodiště u parkoviště včetně osazení zábradlí a dokončení zakrytí spáry mezi dlažbou a výkladci. Dále zůstala z důvodu povětrnostních podmínek nedokončena oprava omítek – fasády stěn rampy před lékárnou a u parkoviště a také nátěr sloupů osvětlení včetně výměny svítidel,“ vysvětlil Jan Rejman, starosta města Frenštát pod Radhoštěm.

V protokolu o převzetí stavby byl sjednán termín pro odstranění sepsaných vad a nedodělků, a to 30.04.2023. „Vzhledem k tomu, že přejímací řízení stavby proběhlo v době, kdy část komunikace byla pokryta sněhem, vymínili jsme si doplnění soupisu vad a nedodělků o případné další nedostatky, které mohou být patrné až při prohlídce za vhodnějších podmínek,“ uzavřel starosta města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…