Frýdek-Místek: Fotopasti v Hotelu Centrum zachytily „vandaly“

22.05.2019 16:01

Hotel Centrum ve Frýdku-Místku, který vloni získalo město v dražbě, navštívili dva „vandalové“. Zachytily je fotopasti, které v hotelu instalovalo město. Záznamy z nich předalo Policii ČR.

Frýdek-Místek: Fotopasti v Hotelu Centrum zachytily „vandaly“
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„Objekt bývalého hotelu Centrum není v současné době využíván, nicméně to neznamená, že není pod dohledem. Na jeho obhlídky chodí zaměstnanci odboru bezpečnostních rizik a prevence kriminality a jsou v něm instalovány také fotopasti, jejichž umístění se z taktických důvodů průběžně mění,“ řekl primátor Michal Pobucký.

Koncem minulého týdne, přesněji v sobotu dopoledne, zachytily fotopasti osoby, které se pohybovaly uvnitř budovy bývalého hotelu. Jednalo se o mladé lidi. Po důkladnější kontrole bylo zjištěno, že v prostorách bývalé recepce jsou rozházeny tiskopisy i nábytek, jsou poškozeny dveře na terasu, na které někdo manipuloval s markýzami, v restauraci v patře byl  popřeházený nábytek a stěna jedné z místností byla potřísněna červenou a modrou barvou.  Z výše uvedeného jednání jsou podezřelé osoby zachycené na záznamech z kamer.

Škoda je naštěstí minimální, byla vyčíslena na dva tisíce korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…