Frýdek-Místek: Poznejte farmáře z farmářských trhů

31.08.2013 18:04

Návštěvníci Beskydských farmářských trhů ve Frýdku-Místku se budou moci vydat po stopách farmářů a prodejců, kteří jim co čtrnáct dní, vždy ve čtvrtek, nabízejí své produkty. V úterý 17. září je pro ně připravena oblíbená celodenní poznávací akce „Farmářova stezka“.

Frýdek-Místek: Poznejte farmáře z farmářských trhů
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„Farmářovu stezku pořádáme již potřetí. Smyslem je přiblížit občanům práci farmářů či výrobu produktů, s nimiž se pravidelně setkávají na farmářských trzích. Zavedeme je například za pekaři sladkých koláčů, za výrobci produktů z ovčí vlny, za pěstiteli kaktusů, sukulentů nebo zeleniny a společně nahlédneme také do umění řeznického řemesla a výroby masných produktů,“ řekla vedoucí živnostenského úřadu Yvetta Králová s tím, že akce je určena pro čtyřicet lidí, pro které bude v osm hodin ráno přistaven autobus na bývalém autobusovém stanovišti v Místku.

Vstupenky na akci budou k dostání na pobočkách Beskydského informačního centra na místeckém i frýdeckém náměstí od 2. září. Cena vstupenky činí sto padesát korun, jsou v ní zahrnuty nejen režijní náklady, ale také drobné ochutnávky u výrobců. Podrobnější informace při zakoupení vstupenky nebo na telefonním čísle 558 609 192, 558 609 195, 777 921 762 či e-mailu trhyfm@frydekmistek.cz

Farmářovu stezku pořádá realizační tým Beskydských farmářských trhů, složený z úředníků živnostenského odboru magistrátu, ve spolupráci s Beskydským informačním centrem.

MM F-M, Jana Matějíková
ODBOR ŠKOLSTVÍ, KULTURY, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Odborné sociální poradenství nově v Domečku, brzy bude otevřen i společenský sál

16:14 Znojmo: Odborné sociální poradenství nově v Domečku, brzy bude otevřen i společenský sál

Znojemské Centrum odborného sociálního poradenství (dále COSP) se přestěhovalo do bývalého Hotelu Zn…