Frýdek-Místek: Prostřednictvím tří tras poznáte historii města

29.07.2021 10:31

Tři nové trasy zavedou v prázdninové hře nejen děti a jejich rodiče za atraktivitami města a jeho okolí. Její účastníci mohou trasy projít nebo projet na kole s mapou a soutěžní kartou, díky kterým poznají Frýdek-Místek zábavnou formou.

Frýdek-Místek: Prostřednictvím tří tras poznáte historii města
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Poznávejte Frýdek-Místek je trhací mapa formátu A3, na níž je z jedné strany kreslená mapa s atraktivitami města a z druhé strany jsou pak tyto atraktivity popsány. U zajímavých míst na mapě je možno najít také soutěžní otázku, kdy správná odpověď se zaznamená do herní karty, a tu pak stačí donést vyplněnou do některé z poboček Turistického informačního centra Frýdek-Místek, za kterou obdrží účastník malou drobnost.

„Prázdninová hra je připravena pro všechny, koho baví poznávat, objevovat a soutěžit, věková kategorie není omezena. Malým dětem určitě budou nápomocni rodiče. Věříme, že se účastníci prostřednictvím této hry dozví i mnoho neobjevených zajímavostí o našem městě,“ přibližuje účel mapy ředitelka Turistického informačního centra Frýdek-Místek Monika Konvičná.

Mapa se soutěžní kartou je k dostání zdarma na pobočkách turistického informačního centra ve Frýdku, v Místku, v informačním stánku v resortu Olešná a na vybraných místech ve městě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…