Frýdek-Místek: Provoz na TGM bude spuštěn o víkendu

26.06.2020 13:45

Oprava střední části frekventované Třídy T. G. Masaryka finišuje. Dnes budou zality spáry asfaltového koberce a vyznačeno vodorovné dopravní značení. Od soboty 27. června bude komunikace opět plně průjezdná.

Frýdek-Místek: Provoz na TGM bude spuštěn o víkendu
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Mimo provoz ovšem i nadále zůstávají autobusové zastávky, které budou zprovozněny až kolem 20. července, po vytvrdnutí betonu autobusových zálivů.

„Komunikace byla ve velmi špatném stavu a vzhledem k tomu, že po ní povede několik měsíců objízdná trasa, protože ŘSD spustí v červenci opravu nájezdových a sjezdových ramp z estakády, byla její oprava více než nutná. Po odfrézování asfaltu se ale hnuly betonové desky autobusových zastávek, což si vyžádalo i jejich opravu, a práce se protáhly. V minulém týdnu je navíc komplikovaly prudké a vytrvalé deště, které znemožňovaly vybetonovat povrch autobusových zálivů k zastávkám. Nicméně předpokládáme, že do 20. července budou zprovozněny i autobusové zálivy, a tedy i autobusové zastávky,“ připomenul a shrnul náměstek primátora Karel Deutscher s tím, že semafory na Rubikově křižovatce budou spuštěny v průběhu příštího týdne.

Opravu střední části komunikace na Třídě T. G. Masaryka realizovala městská společnost TS a.s. Náklady přesáhly tři miliony korun. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…