Frýdek-Místek: Stovky hostí finále mezinárodního turnaje U 18 Maďarsko - Česko

25.08.2012 9:30

Fotbalový stadion Stovky ve Frýdku-Místku bude v sobotu 25. srpna od 14 hodin patřit finálovému zápasu Memoriálu Václava Ježka, což je mezinárodní turnaj hráčů do 18 let. Síly změří ČESKO s MAĎARSKEM. Vstup je ZDARMA.

Frýdek-Místek: Stovky hostí finále mezinárodního turnaje U 18 Maďarsko - Česko
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Memoriál Václava Ježka se koná od 21. do 25. srpna na celkem devíti fotbalových hřištích v našem regionu (Nový Jičín, Kobeřice, Český Těšín, Píšť, Ludgeřovice, Brušperk, Kravaře, Vřesina a Frýdek-Místek). Účastní se ho šest zemí - ČR, Norsko, Turecko, Maďarsko, Ukrajina a Slovensko.

„Reprezentační týmy byly rozděleny do dvou základních skupin dle žebříčku UEFA. Od úterý se postupně utkaly na různých hřištích v našem kraji.  Vítězové skupin hrají finále, druzí ze skupin hrají o 3. místo a týmy ze třetích míst ve skupinách pak hrají o 5. místo. V rámci turnaje se vyhlašuje Cena Fair Play a dále se hodnotí nejlepší hráč, brankář a střelec,“ řekl ředitel fotbalového klubu Radomír Myška, který zároveň zve všechny příznivce fotbalu na finálový zápas na frýdecký stadion Stovky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…