Frýdek-Místek a Beskydy se znovu připomenuly Americe

04.12.2016 19:52

Propagační spot o Frýdku-Místku a jeho blízkém okolí, který přibližuje divákům zajímavá místa ve městě, ale také je láká za zábavou a na kvalitní gastronomii, se dostal do amerických domácností.

Frýdek-Místek a Beskydy se znovu připomenuly Americe
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

V minulých dnech ho v rámci propagace českých regionů odvysílala Czech-American TV, kterou sleduje přes dva a půl milionu amerických domácností v šedesáti městech a desítky tisíc diváků prostřednictvím internetu na celém světě.

„Jedná se o veřejné a nekomerční vysílání formou videodokumentů, ve kterých se divák dozví informace o českých regionech, městech a památkách. Cílem Czech-American TV je rozšířit povědomí o České republice a její kultuře a zviditelnit její turisticky zajímavé destinace,“ řekl ředitel televize John Honner. V loňském roce byl na amerických obrazovkách odvysílán několikaminutový promo film jen o Frýdku-Místku, který měl u diváků velmi pozitivní ohlas. Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Dopravu na rušné křižovatce řídí strážníci ručně

11:33 Jablonec nad Nisou: Dopravu na rušné křižovatce řídí strážníci ručně

Od pondělí 27. května dopravu na velmi frekventované jablonecké křižovatce Palackého – U Přehrady v …