Frýdek-Místek přivítá nový rok ohňostrojem s hudbou

31.12.2011 6:41

Příchod nového roku 2012 přivítá Frýdek-Místek tradičním ohňostrojem, který doplní scénická hudba. Přesně o půlnoci ze Silvestra na Nový rok bude odpálen z prostranství u Víceúčelové sportovní haly.

Frýdek-Místek přivítá nový rok ohňostrojem s hudbou
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„Občané města se mohou těšit na bezmála 20 minutový ohňostroj v obrazcích s výškovým finále s hudebním doprovodem. Oproti předchozím letům dozná ohňostroj určitých změn. Tentokrát nebude odpalován pouze z jednoho, ale hned ze tří míst na parkovišti u víceúčelové sportovní haly mezi Hlavní třídou a lávkou přes řeku Ostravici. Všechny efekty včetně hudebního doprovodu tak nejlépe vyniknou při pozorování přes řeku Ostravici z oblasti kolem Riegrovy ulice a přilehlé cyklostezky. Skvěle si ho vychutnají ale také pozorovatelé z mostu či lávky přes řeku Ostravici. Odpáleny budou stovky světelných raket, římských svící a kulových pum různých typů i barev,“ řekl vedoucí odboru vnitřních věcí Radovan Horák, který zároveň doufá, že nám počasí bude nakloněno jako při posledním vítání nového roku a světelná scenérie bude opět krásně viditelná z celého města i okolí.

 Každým rokem se na mostě u Víceúčelové sportovní haly schází stovky lidí, kteří nový rok vítají přípitkem, vzájemně si přejí štěstí a těší se ze světelné scenérie na půlnoční obloze. Věříme, že novoroční ohňostroj bude pro obyvatele Frýdku-Místku opět skvělým a nezapomenutelným zážitkem.

MM F-M, Jana Matějíková
ODBOR ŠKOLSTVÍ, KULTURY, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…