Frýdek-Místek se prezentoval na Holiday World

08.03.2017 13:59

Zástupci Beskydského informačního centra prezentovali město Frýdek-Místek na veletrhu Holiday World v Praze, který se konal v polovině února. Poutavou a pestrou prezentaci města jako součásti turistické oblasti Beskydy-Valaško si nenechalo ujít ani vedení radnice.

Frýdek-Místek se prezentoval na Holiday World
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„V průběhu čtyř dnů branami holešovického výstaviště prošlo více než 25 tisíc návštěvníků. Ti, kteří projevili zájem o Beskydy a Frýdek-Místek, se nejvíce ptali na možnosti ubytování v Beskydech a nabídku pobytových balíčků, zajímal je obsáhlý tištěný průvodce a samozřejmě tipy na cykloturistiku. Pány nejvíce oslovila pivní stezka Beskydami. Návštěvníky k naší expozici letos lákala obří socha Radegasta, ovečky, vše bylo doplněno o gastronomické pochoutky – kuličky z Marlenky, pivečko z Radegastu, štramberské uši. Suvenýry pro návštěvníky byly laděny v duchu 750 let našeho města,“ informovala Monika Konvičná, ředitelka Beskydského informačního centra.

„Bicko se snaží prezentovat město všemi kanály, nově i na Instagramu, proto jsme se i my propůjčili „instagramovému okénku“ s odkazy www.visitfm.cz, se kterým se návštěvníci veletrhu nadšeně fotili. Ve čtvrtek patřil veletrh odborníkům, poté až do víkendu veřejnosti, přičemž v sobotu byla účast až nečekaně obrovská,“ potěšilo náměstka primátora Karla Deutschera.

Další prezentace města Frýdek-Místek a Beskyd je plánována na 10.–11. 3. v rámci Infotour Hradec Králové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Proběhne jarní deratizace

13:37 Vsetín: Proběhne jarní deratizace

Ve dnech 20. května, 27. května a 3. června bude specializovaná firma provádět pravidelnou deratizac…