Frýdlant: Další projednávání územní studie lokality Podzámčí proběhne 27. února

13.02.2019 20:24

Budoucnost lokality nazvané Podzámčí hledá od listopadu město Frýdlant. Jedná se o prostor tvořený ulicemi Hejnická, Zámecká a Jizerská. Město Frýdlant v této souvislosti žádá obyvatele nejen zmíněné oblasti o součinnost při hledání budoucího smysluplného využití lokality. Další projednávání územní studie lokality Podzámčí proběhne 27. února 2019 opět v prostorách Zámeckého pivovaru Frýdlant.

Frýdlant: Další projednávání územní studie lokality Podzámčí proběhne 27. února
Foto: wikipedia
Popisek: Frýdlant

„Ve zmíněné oblasti v současné době pracujeme na plánu jejího rozvoje v příštích zhruba dvaceti letech. Chceme, aby se do tohoto plánování zapojili i samotní občané města. Aby sami řekli, co jim v lokalitě chybí nebo co jim přebývá,“ vysvětluje starosta města Dan Ramzer.

Vyjádřit by se k budoucí podobě prostoru měli nejen ti, kteří v něm žijí, ale vítány jsou nápady i ostatních obyvatel města. V listopadu měli občané možnost vyplnit speciálně vytvořený dotazník a zúčastnit se prvního veřejného projednávání územní studie. Ve středu 27. února 2019 pak proběhne v malém sále budovy Zámeckého pivovaru Frýdlant druhé veřejné projednávání. Začátek je v 17.00 hodin. Architekti budou mít na tomto setkání již připraveno několik variant řešení lokality, o kterých budou moci přítomní diskutovat, případně nápady doplňovat.

Územní studie lokality Podzámčí je součástí projektu nazvaného „Územní studie veřejného prostranství ve Frýdlantu lokalit Podzámčí, Novoměstská II., Sídlištní“, číslo projektu CZ.06.3.72/0.0/0.0/15_012/0005160. V jeho rámci už v minulém roce byly vytvořeny územní studie  lokalit Novoměstská II. a Sídlištní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…