Frýdlant: Ve vánočně vyzdobené obřadní síni bylo přivítáno 10 nových občánků

28.12.2017 15:17

Předvánočnímu vítání občánků ve Frýdlantu jednoznačně kralovala děvčátka. Z deseti miminek, se kterými rodiče v neděli 17. prosince 2017 k vítání občánků do obřadní síně radnice ve Frýdlantě přišli, bylo osm děvčat.

Frýdlant: Ve vánočně vyzdobené obřadní síni bylo přivítáno 10 nových občánků
Foto: wikipedia
Popisek: Frýdlant

Každý z nových občánků dostal z rukou matrikářky Městského úřadu Frýdlant Ivany Spatzierové plyšovou hračku, maminky pak starosta města Dan Ramzer obdaroval květinou a publikací o miminku. "Rodiče dětí se nám poté zapsali do pamětní knihy a mohli se tradičně také vyfotografovat se svou ratolestí uloženou do dřevěné malované kolébky. Ve vánočně vyzdobené obřadní síni měl obřad nádhernou atmosféru," poznamenala matrikářka.

Vítání občánků je ve Frýdlantu na programu čtyřikrát až pětkrát za rok. „Celkem přivítáme ročně kolem stovky miminek. V poslední době převažovali chlapci, o to větším překvapením tentokrát taková převaha děvčat byla,“ dodal starosta města. Miminkům i jejich rodičům popřál zdraví, vzájemnou lásku a spokojenou cestu životem. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

16:31 Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

Statutární město Jablonec nad Nisou ocenilo nadané žáky a studenty. Náměstkyně primátora pro oblast …