Havířov: Do soutěže o vánočního kapra se zapojilo bezmála 800 lidí

15.12.2022 12:03 | Tisková zpráva

Magistrát města Havířova vyhlásil v prosincovém čísle Radničních listů soutěž o Třeboňské vánoční kapry. Pomyslnou vstupenkou do hry byla správná odpověď na otázku – po kom nesla název budova, ve které dnes sídlí Magistrát města Havířova.

Havířov: Do soutěže o vánočního kapra se zapojilo bezmála 800 lidí
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Správnou odpovědí bylo jméno Pavko Korčagin a lidé ji mohli do středy 7. prosince posílat smskou na telefonní číslo, které bylo uvedeno v prosincovém čísle Radničních listů. A že jich nepřišlo málo! Dohromady dorazilo 772 sms zpráv a z toho bylo 761 správných odpovědí. V pátek 9. prosince členové redakční rady Radničních listů vylosovali 50 šťastlivců, kteří obdrželi poukázku v hodnotě 350 korun na vánočního kapříka.

„Jednalo se soutěž, která byla exklusivně určena pro čtenáře Radničních listů. Samozřejmě, že se mohl zapojit kdokoliv z havířovských občanů, ale soutěž byla vyhlášena pouze prostřednictvím Radničních listů. Obrovský zájem nás příjemně překvapil a už teď přemýšlíme nad tím, jakou další soutěží o pěkné dárky bychom našim občanům udělali radost. Výhercům srdečně gratulujeme, krásné Vánoce a dobrou chuť přejeme,“ uvedla iniciátorka soutěže, vedoucí kanceláře primátora Lenka Frídlová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…