Havířov: Město pokračuje v obnově vodorovného dopravního značení

15.06.2020 19:53

Letos v dubnu prostřednictvím Technických služeb Havířov zahájil odbor komunálních služeb havířovského magistrátu obnovu vodorovného dopravního značení.

Havířov: Město pokračuje v obnově vodorovného dopravního značení
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Bílé čáry a různé šipky na silnici pomáhají řidičům nejen udržet se ve svém jízdním pruhu, ale vyznačují také například odstavné pruhy, přechody pro chodce nebo zákazy parkování.

Efektivnost obnovy vodorovného dopravního značení je závislá na respektování zákazu stání vlastníky či provozovateli vozidel, který je označen přenosným svislým dopravním značením. Stává se, že instalované přenosné dopravní značení neukázněni řidiči nerespektují a tím znemožňují obnovu vodorovného dopravního značení. „Obnovu můžeme provádět jen za vhodných klimatických podmínek, proto žádáme řidiče, aby věnovali zvýšenou pozornost přenosnému dopravnímu značení a neznemožnili práce na obnově,“ uvedla vedoucí odboru komunálních služeb havířovského magistrátu Iveta Grzonková.

Obnova vodorovného dopravního značení probíhá na komunikacích ve vlastnictví statutárního města Havířova. Obnovují se například zálivy autobusových zastávek, kruhový objezd na Dlouhé třídě a také další místní komunikace a parkoviště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…