Havířov navštívila senátorka Emilie Třísková

31.03.2017 14:40

Senátorka Třísková se v úterý sešla na pracovním obědě v restauraci Zámek Havířov s primátorkou města Havířova Janou Feberovou, náměstkyní primátorky pro sociální rozvoj Alenou Zedníkovou a ředitelem Sociálních služeb města Havířova Milanem Černým. Hlavním tématem společné debaty byla problematika sociálních služeb a aktivity havířovských seniorů.

Havířov navštívila senátorka Emilie Třísková
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Senátorka Emilie Třísková je jako ředitelka Centra sociálních a zdravotních služeb Poděbrady aktivní v oblasti sociálních sužeb. Tématem diskuze proto byla mimo jiné chystaná novela zákona o sociálním bydlení, sociální služby pro seniory a různé volnočasové aktivity, do kterých se starší lidé mohou zapojit. Senátorka vedení města a havířovských sociálních služeb informovala o chystané soutěži Šikovné ruce seniorů – pro radost a potěšení, která již tradičně proběhne v Lysé nad Labem.

"Jsem velice ráda, že nás paní senátorka poctila svou návštěvou. Domnívám se, že jako město můžeme být na naše sociální služby právem hrdí, stejně tak na naše seniory, kteří se aktivně zapojují do různých volnočasových aktivit," sdělila primátorka Havířova Jana Feberová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

19:27 Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

Kompletní obnovou uličního profilu projde slepý úsek Šantovy ulice od parkoviště po tř. 17. listopad…