Havířov získal ocenění za přínos k rozvoji kraje

30.12.2011 6:30

Za přínos k rozvoji Moravskoslezského kraje získalo město Havířov ocenění, které uděluje Sdružení pro rozvoj Ms kraje a Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje.

Havířov získal ocenění za přínos k rozvoji kraje
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

 

Slavnostní předání ocenění za první místo v kategorii Města, obce a neziskový sektor se uskutečnilo ve středu 14. prosince 2011 v rámci 12. ročníku koncertu Region pro sebe.
Město Havířov posuzující komise označila v právě končícím roce za druhé nejlepší město v kraji v získávání dotací. Komise ocenila, že nejmladší město České republiky je průkopníkem v ekologické dopravě a v rámci MHD provozuje stále více autobusů na zemní plyn. Dále Havířov ocenila za jeho podporu sportu a také za velmi úspěšnou realizaci evropského mistrovství profesionálních floristů EUROPA CUP 2011.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…