Havlíčkův Brod: Radnice ocení výrazné osobnosti sportovního a kulturního života města

01.05.2017 21:40

Havlíčkobrodská radnice již tradičně ocení nejlepší sportovní a kulturní osobnosti města, tentokráte za rok 2016. Slavnostní večer s vyhlášením výsledků proběhne 2. května 2017 od 17.00 hod. v sále Staré radnice

Havlíčkův Brod: Radnice ocení výrazné osobnosti sportovního a kulturního života města
Foto: havlickuv-brod.ceskehory.cz
Popisek: Havlíčkův Brod

Kulturní ocenění město předá v kategoriích Kulturní cena za dlouhodobý výrazný přínos v oblasti umění, zájmové umělecké činnosti a v dalších kulturně společenských aktivitách a Kulturní cena za významný přínos kulturnímu životu města v roce 2015. Ocenění si odnese i nejlepší mladý umělec do 18 let.

Sportovní cenu města Havlíčkův Brod převezme nejlepší sportovec města, nejlepší mladý sportovec města do 18 let, nejlepší sportovní kolektiv města a nejlepší dobrovolný cvičitel. „Ceny města udělujeme již od roku 2008. Nominace na výrazné osobnosti sportovního a kulturního života našeho města podává veřejnost. Návrhy posuzují příslušné výbory zastupitelstva města a konečné rozhodnutí činí sami zastupitelé,“ upřesnil havlíčkobrodský starosta Jan Tecl.

Vítězům jednotlivých kategorií náleží finanční odměna a pamětní plaketa města. Jednotlivci jsou ohodnoceny částkou 10 tis. Kč, vítězným kolektivům náleží odměna ve výši 20 tis. Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havířov: Vedení města se sešlo s úspěšným hokejovým týmem AZ Havířov

16:31 Havířov: Vedení města se sešlo s úspěšným hokejovým týmem AZ Havířov

Poděkovat a příjemně si popovídat, to byl hlavní důvod setkání, které iniciovalo vedení města Havířo…