Hlučín: Na OKD bude bezpečněji

08.05.2021 9:37

Rada města Hlučína přijala návrh „Řešení stavu vzniklého narušování veřejného pořádku na sídlišti OKD v Hlučíně“.

Hlučín: Na OKD bude bezpečněji
Foto: Hlučín.cz
Popisek: Hlučín

Dojde k úpravě pochůzek strážníků Městské policie Hlučín a spojení hlídek strážníků městské policie a Policie ČR, aby byl v těchto místech častější dohled na dodržování pravidel občanského soužití.

Anketa

Jste Čech, nebo Evropan?

96%
2%
hlasovalo: 23108 lidí

Dále byla zahájena instalace kamerového systému na sídlišti OKD západ. Kamera snímající park SNP bude umístěna na ulici Jana Nerudy, dům 868/10. Prostor před restaurací Barborka a ulici Jana Nerudy budou snímat 2 kamery umístěné na domě 870/6. Kamery budou umístěny na dům, který patří společnosti Heimstaden Czech s.r.o. Další 2 kamery budou umístěny na budově patřící městu, a to na ulici Severní 851/4. Ty budou snímat Fučíkův sad a přilehlé okolí. Všechny kamery budou začleněny do stávajícího městského kamerového dohlížecího systému s online přenosem na služebnu Městské policie Hlučín.

Úspěšnost řešení problémů souvisejících nejen s narušování veřejného pořádku závisí na dosti podstatné věci. A to na přístupu občanů, kteří ve vlastním i společenském zájmu musí aktivně spolupracovat a problémy včas hlásit na služebnu městské či státní policie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…