Hlučín: Nové podlahy do tříd

25.06.2019 16:56

Rada města Hlučína schválila mimořádný neinvestiční příspěvek ve výši 357 tisíc korun Základní škole a mateřské škole Hlučín – Bobrovníky, příspěvkové organizaci. Oprava bude provedena do konce prázdnin tak, aby s novým školním rokem zasedli děti zpět do lavic ve třídách s již novou podlahou.

Hlučín: Nové podlahy do tříd
Foto: Hlučín.cz
Popisek: Hlučín

Během zimního období se objevil problém se zápachem a vlhkostí v jedné ze tříd základní školy ZŠ a MŠ Bobrovníky. Na základě této skutečnosti byli žáci třídy přestěhování do náhradní třídy a současně byla zajištěna výuka v prostorách školní družiny. Problém se ale objevil i ve vedlejší třídě. Dle odborného vyjádření dochází vlivem chybějící tepelné izolace, hlavně v zimních měsících, ke kondenzaci vzdušné vlhkosti na hydroizolaci. Vzniklý kondenzát je pak zdrojem zápachu. Na základě zhodnocení zjištěného stavu byla navržena nová skladba podlahy v obou učebnách o celkové ploše 89 m2.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…