Hlučín: Štěrkovna Open Music v pátek zahájí předprodej

29.10.2019 13:02

Zahájení předprodeje vstupenek na festival Štěrkovna Open Music, který se v Hlučíně uskuteční 23. až 25. července 2020, bude tentokrát spojeno s první reprízou projektu Symphonic Dance Music. Ten vznikl v produkci pořadatelů festivalu a letos tam měl u hlučínského jezera i premiéru.

Hlučín: Štěrkovna Open Music v pátek zahájí předprodej
Foto: Hlučín.cz
Popisek: Hlučín

Zájemci si vstupenky na Štěrkovnu Open Music 2020 mohou koupit během koncertu přímo v Ostravar Aréně, v síti Ticketstream a v hlučínské Hospodě 56. Předprodej odstartuje 1. listopadu v 16:00 a při té příležitosti pořadatelé zveřejní jména prvních interpretů.

„Program se nám podle našeho názoru podařilo vyskládat tak, že z minulých ročníků vysoko položenou laťku ještě zvedneme. Věříme, že se naši návštěvníci mají na co těšit, a že brzy budeme opět hlásit, že máme vyprodáno," řekl David Moravec z pořadatelské agentury New Wind Production.

Návštěvníci se mohou těšit na všechny osvědčené doprovodné akce a služby. Nebude chybět ČEZ dětská zóna, pivnice s točeným pivem do skla či vinárna s přehlídkou cimbálových muzik. „Opět budeme provozovat úschovnu kol a objednáme řadu posilových autobusových spojů," doplnil další pořadatel Matěj Ostárek.

Vše podstatné se návštěvníci budou postupně dozvídat na facebooku festivalu či na jeho webových stránkách. Generálním partnerem Štěrkovny Open Music zůstává hlučínská stavební společnost Tomáš Straub. Výrazně festival podporuje Moravskoslezský kraj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

16:31 Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

Kromě velkého dětského hřiště, které bylo nedávno realizováno v ulici Vackova a ke kterému ještě při…