Hlučín rozdělí 6,5 milionu na dotacích

03.02.2022 13:44 | Tisková zpráva

Program pro hodnocení a poskytování dotací z rozpočtu města Hlučína na rok 2022 počítá s rozdělením částky ve výši 6,5 milionů korun. Účelově určená veřejná finanční podpora z rozpočtu města Hlučína bude poskytována žadatelům formou dotace.

Hlučín rozdělí 6,5 milionu na dotacích
Foto: Hlučín.cz
Popisek: Hlučín

O dotaci mohou požádat fyzické nebo právnické osoby působící v oblasti výchovy mládeže, tělovýchovy a sportu, sociálních služeb, podpory rodin, požární ochrany, kultury, vzdělávání a vědy, zdravotnictví, protidrogových aktivit, prevence kriminality a ochrany životního prostředí. Připomínáme, že vyplněné formuláře žádosti o dotaci musí být podány na podatelnu Městského úřadu Hlučín nebo do datové schránky ve lhůtě do 17. února 2022. A nově také zaslat na e-mailovou adresu granty@hlucin.cz. Požadované tiskopisy žádosti jsou k dispozici na odboru rozvoje a školství Městského úřadu Hlučín nebo ke stažení na internetových stránkách. Program pro hodnocení a poskytování dotací z rozpočtu města Hlučína na rok 2022 je k nahlédnutí na odboru rozvoje a školství Městského úřadu Hlučín nebo ke stažení na internetových stránkách https://www. hlucin.cz/, záložka „Úřad a samospráva“ – „Dotace a granty“ – „Program pro hodnocení a poskytování dotací z rozpočtu města Hlučína na rok 2022“ ZDE. Veškeré informace poskytne odbor rozvoje a školství, budova B, 2. poschodí, č. dveří B 235 (paní Lange, e-mail: lange@hlucin.cz, tel.: 595 020 318).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …