Hodonín: Ples města se blíží

11.01.2023 8:29 | Tisková zpráva

Po třech letech hodonínský dům kultury opět přivítá hosty Plesu města Hodonína. Uskuteční se v sobotu 21. ledna od 20 hodin. Také letos organizátoři připravili bohatý program nejen v hlavním sále, ale i v dalších prostorách kulturního domu. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji.

Hodonín: Ples města se blíží
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Ples města si za dobu své existence vydobyl přední místo mezi vyhledávanými společenskými událostmi plesové sezony v Hodoníně. Naposledy se však mohl uskutečnit před třemi lety. Pro letošní rok organizátoři vsadili na známé místní kapely a baviče, případně skupiny z blízkého regionu.  

Na všechny čeká spousta programu, hudby, tance, kvalitní gastronomie i výborné víno. Hosté se budou bavit nejen v hlavním sále, kde zhlédnou ukázky latinských a latinsko-amerických tanců a zatančí si při rytmech pohořelické kapely Red Socks Orchestra. V předsálí bude možné ochutnat vybraná vína rodinného Vinařství Grmolec při písních hodonínské Cimbálové muziky Olina, hosté budou mít k dispozici také kavárnu kulturního domu. Tam se o zábavu postará místní hudební skupina JAMA a po první hodině nového dne ji vystřídá diskotéka a DJ SAD. Večerem bude provázet moderátor Martin Rezek.

Občerstvení bude možné zakoupit na místě. Chybět nebude ani tradiční bohatá tombola, do které přispělo kromě pořadatelů plesu, Města Hodonína a Domu kultury Hodonín, také mnoho dalších dárců. Hlavním partnerem plesu je společnost SWIETELSKY stavební, s.r.o., partnery plesu jsou společnosti Hrušecká stavební, spol. s r.o. a Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a. s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Radnice reaguje na stav dukelského arboreta

7:04 Pardubice: Radnice reaguje na stav dukelského arboreta

Pardubický magistrát čelí v posledních měsících narůstajícímu tlaku ze strany obyvatel Dukly, kteří …