Hodonín: Studenti se mohou zapojit do řešení problémů města

20.01.2018 7:36

Možnost setkat se a diskutovat o problémech ve městě se svými zastupiteli budou mít ve středu 24. ledna středoškolští studenti. Zúčastní se workshopu projektu „Můžeš to změnit“, který usiluje mimo jiné o aktivní zapojení mladé generace do společenského dění a zlepšení vztahů mezi mladou a starší generací. Záštitu nad akcí převzal místostarosta města Jiří Janda.

Hodonín: Studenti se mohou zapojit do řešení problémů města
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Studenti získají informace o politických procesech řízení města a možnostech, jak se do nich zapojit. V pracovní části pak ve spolupráci s politiky identifikují nejzajímavější problémy města a v týmech začnou zpracovávat projekt s cílem je vyřešit. Pokud jste studentem nebo studentkou, chcete se něco přiučit o komunální politice a podílet se na řešení problémů města a na projektu „Můžeš to změnit“, přihlaste se na workshop na webových stránkách https://www.muzestozmenit.cz/cz., kde získáte více informací. Váš projekt může postoupit na závěrečnou konferenci do Brna s možností získat dotaci 10 tisíc korun na jeho realizaci. Projekt je financován z prostředků Erasmus a Jihomoravského kraje. Jeho realizátory jsou neziskové organizace Mezigenerace z. s. a EUTIS o. p. s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.