Holešov má dvě nová hřiště

27.06.2022 14:05 | Tisková zpráva

V minulých dnech byla v Holešově dokončena hned dvě nová hřiště. Jedno je určeno spíše dětem menším a je situováno u monobloku na Dukelské ulici.

Holešov má dvě nová hřiště
Foto: wikipedia
Popisek: Holešov.

Jednání o novém dětském hřišti vzniklo na základě iniciativy důvěrníků a rodičů z této lokality, kteří měli o vybudování hřiště zájem. 

Anketa

Je zákrok Fialovy vlády proti cenám energií dostatečný?

0%
98%
hlasovalo: 25850 lidí
Zastupitelé města Holešova rozhodli o jeho realizaci a rada města vybrala ve výběrovém řízení firmu Monotrend s.r.o. Tišnov, která hřiště vybudovala za cca 800 tisíc korun.

Děti už nyní mohou využívat herní sestavu s klouzačkou, houpadlo a kolotoč. Pro větší děti je k dispozici pingpongový stůl. Město Holešov jako podklad zvolilo osvědčenou barevnou litou pryž včetně grafiky, která je pro děti bezpečná a snadná na údržbu.

Další možností sportovního vyžití mají starší děti i dospělí na nové street workoutové sestavě, která byla instalována na Městském stadionu Míru v prostoru za fotbalovými střídačkami. Sestava obsahuje ručkovadla, dvojbradla a trojhrazdu. Workoutové hřiště bylo vybudováno za více než 200 tisíc korun.

Realizace obou hřišť byla hrazena z finančních prostředků města Holešova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…