Hořice: Den dětí s PoHoDou již potřetí

15.06.2018 13:47

I letos pracovnice Nízkoprahového klubu PoHoDa při plánování programu na jaro myslely na děti z Hořic a okolí. Každý ročník je o něco větší, než ten předchozí a věříme, že to tak bude i nadále!

Hořice: Den dětí s PoHoDou již potřetí
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

Poslední květnový den ožil areál plaveckého bazénu v Hořicích zábavnými aktivitami pro děti. Abychom zvládli uspokojit co nejvíce dětí, rozhodli jsme se, že spojíme síly s Domem dětí a mládeže v Hořicích. Již tradičně nám vypomáhali také z Rebels of workout a akci moderoval Kamil Kašparovský. Co na děti vlastně čekalo? Celkem devět rozličných stanovišť, začneme těmi nejoblíbenějšími. Malé děti vždy velmi lákají balonky, proto jsme i letos připravili pro děti možnost si balonek vytvarovat, pokud bylo dítko malé, dostalo balonek již hotový. Větší děti láká adrenalin, proto jsme je z hřiště s Bumper bally nemohli dostat ven! Velká fronta se tvořila u stanoviště s malováním na obličej, mohli jsme tak vidět malé komiksové hrdiny nebo princezny. Další tři stanoviště měly pracovnice z Domečku, děti se u nich mohly pořádně vyřádit a přejít k sportovní disciplíně od Rebels of workout. Na plážovém hřišti si děti zahrály pétanque nebo mölkky. Velké poděkování patří pánům dobrovolníkům, kteří dětem půjčovali své airsoftové zbraně, výstroj a ochotně odpovídali na všechny dotazy. 

A co bylo na programu mimo zmíněné stanoviště? Představení měly mažoretky, divadélko pro děti, dobrovolní hasiči i sportovci na hrazdách. Během odpoledne mezi nás také zavítali motorkáři, kteří neváhali a usadili děti přímo na své milované stroje. 

Moc děkujeme všem účastníkům, letos přišlo minimálně 150 dětí! A velké poděkování patří naším sponzorům, díky kterým měly děti nejen zábavné odpoledne, ale také odměnu na cestu domů!

Děkujeme za účast, podporu a krásný slunečný den. Těšíme se zase za rok!

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…