Hořice: Food Festival ve Smetanových sadech bude

25.06.2020 10:13

V posledních měsících musel provozovatel místního Stress Baru, Jakub Mojžíš čekat a doufat, že akci, která v minulých letech sklidila pozitivní ohlasy, bude moci uskutečnit. Teď už je jasno.

Hořice: Food Festival ve Smetanových sadech bude
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

Spolu se svým týmem vyhlíží sobotu 11. července. V pořadí již třetí ročník Hořického Food Festivalu budou opět hostit Smetanovy sady. Na co se můžete těšit?

„Oslava je na místě,“ oddechli si organizátoři celé akce v čele s Jakubem Mojžíšem. „Ještě před pár týdny jsme si nebyli jistí, jestli Hořický Food Festival vůbec budeme moci uskutečnit. Náš sen se však stává skutečností a jsem rád, že vynaložené úsilí, které nás stály přípravy zahájené vlastně už před rokem, nevyjde nazmar. Zároveň je však nezbytné, aby naši návštěvníci dodržovali zvýšená hygienická opatření.“

Dějištěm Smetanovy sady

I letošní ročník Hořického Food Festivalu se uskuteční v areálu Smetanových sadů, kam můžete zavítat mezi 10.00 a 18.00 hodinou. „Smetanovy sady jsou velké a můžete si své úlovky vychutnávat formou pikniku, proto neváhejte a doneste si vlastní deku. Těšit se můžete na báječná jídla z různých koutů světa. Mezi nejoblíbenější patří rozhodně burgery a hot dogy, určitě ještě teď vzpomínáte na Burger Saloon, hmyzí delikatesy, pro milovníky sladkého bohatě zdobené wafle, makronky od Nos Mascarons Boutique. Nejen RAW zákusky vám ukážou, jak se dá mlsat zdravě, a nepostradatelná je i lahodná rolovaná zmrzlina. Kanadské speciality vám zase představí oblíbený Annes´foodtruck, pesta a chilli vám doveze Zach´s pesto & chilli a sladké churros do Hořic dopraví vůbec poprvé Los Churros CZ,“ vypráví Mojžíš.

„Chybět nebude ani zajímavý doprovodný program včetně oblíbených soutěží v pojídání chilli nebo hot dogů. Myslíme i na naše nejmladší návštěvníky, a proto jsme pro vás připravili i dětskou zónu, kterou letos opět zřizují Rodinné pasy. Vstup je stále zdarma, tak neváhejte a přijďte si s námi užít fantastický den,“ zve tým organizátorů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…