Hořice: Rekonstrukce multifunkčního hřiště u bazénu dokončena

21.09.2021 12:09

Rekonstrukce víceúčelového sportovního hřiště vedle bazénu byla s koncem srpna dle plánu dokončena, příhodně umístněná plocha v blízkosti centra města a přitom v klidové zóně teď už jen čeká na to, jak si ji všichni místní fotbalisté, nohejbalisté a další sportovci užijí.

Hořice: Rekonstrukce multifunkčního hřiště u bazénu dokončena
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

Předmětem veřejné zakázky na stavební práce byla kompletní oprava sportovního hřiště s umělým povrchem včetně výměny podloží, podkladních vrstev, drenážního systému, elektrické přípojky, umělé trávy na povrchu a nového bezvsypového povrchu. Zároveň došlo k nákupu nových branek, opravě sítí, instalaci nového osvětlení a střídačky se sedátky, pokládce chodníku ze zámkové dlažby či například opravě nátěrů. Stavbu provedla dle projektové dokumentace  firmy Adonis projekt spol. s r.o. z července 2020 firma Sportovní podlahy Zlín, s.r.o. Modernizace areálu si vyžádala investici 3.454.295 Kč vč. DPH, necelými dvěma miliony ovšem na realizaci přispělo dotací Ministerstvo pro místní rozvoj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…