Hořice: Úprava pomocné plochy na fotbalovém hřišti

22.10.2023 7:17 | Tisková zpráva

Vzhledem k nevyhovujícímu stavu travnaté plochy vedle střídaček fotbalového hřiště a vzhledem k potřebě využití tohoto prostoru pro tréninkové účely, zejména žactva, byly zahájeny stavební práce k nápravě stávajícího stavu.

Hořice: Úprava pomocné plochy na fotbalovém hřišti
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

Na ploše zhruba 1 600 m2  bude odstraněna vrchní vrstva, dále položena potřebná síť odvodňovacích drenáží a terén bude celkově laserem srovnán. Vrchní vrstva pak bude nahrazena směsí písku a kompostu a bude proveden strojový výsev nového trávníku.

Aby bylo zaručeno možné využití i v sušším období, budou zde instalovány dvě závlahové jednotky. Práce provádí firma Trávníky HK, která se specializuje právě na údržbu a rekonstrukce fotbalových hřišť.
Stavební práce byly načasovány i dle možnosti zhotovitele na druhou polovinu října, kdy byl dle předpovědí předpoklad minima deště. Doufejme, že příští týden nám bude počasí opět přát, aby mohly práce být dokončeny a ještě proveden řádný výsev.

Plocha staveniště je ohrazena ploty, žádáme zejména účastníky tréninků, aby do těchto prostor nevstupovali. Děkujeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…