Hradec Králové: Aquacentrum opět plné akce i relaxace

03.01.2019 13:01

Po vánoční přestávce se do aquacentra v městských lázních opět vrací oblíbené akce. Zejména druhý lednový týden bude opravdu nabitý. V pondělí 7. ledna začíná aquaaerobic, o den později odstartuje pravidelné cvičení pro seniory.

Hradec Králové: Aquacentrum opět plné akce i relaxace
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

V sobotu 12. ledna se ve 20.30 hodin královéhradeckým aquacentrem rozezní pohodová hudba a bude připraven relaxační večer. „Návštěvníci si užijí neopakovatelnou atmosféru, kdy je aquacentrum ozvučeno relaxační hudbou, osvětleno světlem svíček a barevně nasvícených rostlin. Bar nabídne šampaňské za zvýhodněnou cenu, bistro španělskou paellu se sangrií. K dispozici bude masážní koutek, kde budou masérky z thajského salónu Thai Touch po celý večer dopřávat zájemcům krátké ochutnávky thajských masáží. Samozřejmostí je i vstup zdarma do části aquacentra s názvem Sauna & SPA, kde je vedle samotné finské sauny i ledová studna, vodopád na skle a pokud se vyplní předpovědi meteorologů, tak i zasněžené atrium, “ představuje lákadla relaxačního večera ředitelka Správy nemovitostí, která aquacentrum provozuje, Jaroslava Bernhardová.

Užít si celý večer mohou majitelé čipových hodinek za cenu 90 korun nebo za 110 korun při jednorázovém vstupu. Tato cena je jednotná za celý večer bez jakýchkoliv doplatků za čas. Relaxační večer začíná ve 20.30 a končí ve 23 hodin, vstup je možný osobám starším 15 let.

Druhý lednový týden začíná také aquaaerobik a úterky budou v aquacentru patřit cvičení seniorů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.