Hradec Králové: Aquacentrum opět zaplaví vlna pohody a relaxace

13.12.2017 12:15

Po mimořádně úspěšném relaxačním večeru na konci listopadu se již brzy opět rozezní relaxační hudba a rozsvítí svíčky v Aquacentru v Městských lázních. Přijďte si i vy odpočinout od vánočního shonu a ponořit se do vln pohody a relaxace. V sobotu 16. prosince pro vás připravila Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel plaveckého areálu, pokračování této úspěšné akce.

Hradec Králové: Aquacentrum opět zaplaví vlna pohody a relaxace
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Vstupné se nemění, opět je pouhých 70 Kč pro majitele čipových hodinek, případně 90 Kč za jednorázový vstup. Tato cena je konečná, bez všech časových doplatků a zahrnuje i vstup do sauny. Můžete tedy relaxovat po celou dobu večera, však komu by se chtělo hlídat čas...

Opět se můžete těšit na vše, co se vám líbilo i na předchozím večeru. Ať již se jedná o saunu zdarma nebo ochutnávku masáží Wellness studia Flošna. Čekají vás ukázky klasických a relaxačních masáží, masáže hlavy i havajské techniky. Na tento prosincový večer pro vás navíc připravujeme i ukázky baňkování. A nezapomněli jsme na vás ani na baru u vody.

Přijďte si užít adventní relaxaci ve vířivkách, zábavu na tobogánu, posílit imunitu v sauně, či jen tak odpočívat v mořském příboji anebo sklenkou sektu v plavkách u příjemné hudby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…