Hradec Králové: Aquacentrum si pro návštěvníky připravilo únor plný zábavy

12.01.2023 9:15 | Tisková zpráva

Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel krytého plaveckého areálu na Eliščině nábřeží, se opět letos chystá odměnit školáky s dobrým vysvědčením. Tato oblíbená akce je určena dětem do deseti let a bude probíhat od úterý 31. ledna do pátku 3. února 2023.

Hradec Králové: Aquacentrum si pro návštěvníky připravilo únor plný zábavy
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Pokud školáci v doprovodu platícího dospělého přinesou ukázat své dobré vysvědčení na pokladnu aquacentra, dostanou vstup zdarma klidně na celý den. Na vysvědčení nesmí být známka horší než trojka, případně dobré slovní hodnocení.

Anketa

Koho nejvíc chcete ve 2. kole volby prezidenta?

hlasovalo: 33861 lidí

Další únorová akce je připravena na jarní prázdniny, které v aquacentru začínají již v pátek 11. února a končí v neděli 19. února. Všichni návštěvníci budou mít zdarma 20 minut navíc. Akce platí nejen pro zákazníky na jednorázové vstupné, ale i pro stálé návštěvníky s vlastními čipovými hodinkami, kteří dostanou tento bonus i když přijdou do aquacentra spojovací chodbou z plaveckého bazénu.

Návštěvníci se také mohou těšit na návrat oblíbené akce, relaxační večery v aquacentru. Poprvé se letos bude konat 25. února. V rámci této akce je nachystána UV barmanská show i bar s míchanými nápoji.

Aquacentrum v Hradci Králové nabízí dětský koutek se skákacím hradem, skluzavku, vířivé a masážní bazénky, podvodní sopky, vodní clonu, protiproud nebo 82 metrů dlouhý tobogán se světelnými efekty. V relaxačním bazénu je možné každých 30 minut vyzkoušet umělé vlnobití, které navodí dojem letní dovolené u moře.

Odpočinek nabízí Sauna & SPA zóna, kde lze vyzkoušet finskou saunu, bazének či ledovou studnu. Z této zóny je možné spojovací chodbou přejít i do sousedního 50 metrového plaveckého bazénu, u kterého je k dispozici také dětský bazének s atrakcemi a hračkami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…