Hradec Králové: Cvičení ve vodě se vrací do plaveckého areálu

09.01.2020 10:13

Plavecký areál připravil pohybové aktivity určené pro všechny věkové skupiny. Úterní dopoledne jsou již tradičně věnována seniorům od 60 let, kdy můžou navštívit aquacentrum za cenu plaveckého bazénu.

Hradec Králové: Cvičení ve vodě se vrací do plaveckého areálu
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Od 7. ledna se mohou senioři opět věnovat cvičení, které probíhá každé úterý mimo školních prázdnin a svátků v čase od 11.30 do 12.30 hodin a pro návštěvníky aquacentra je zdarma, resp. v ceně vstupného.

Po několikaměsíční pauze začínají opět lekce aqua aerobicu. V minulosti byly tyto lekce pořádány v aquacentru, ale od 13. ledna 2020 bude vodní aerobik probíhat v plaveckém 50 bazénu, a to každé pondělí večer od 19.30 do 20.30 hodin. S profesionálními lektorkami si může zacvičit každý bez rozdílu věku a bez objednání za 20 Kč za lekci, zájemci musí samozřejmě zaplatit i vstup do bazénu. Správa nemovitostí Hradec Králové, příspěvková organizace, která areál provozuje, přesunula lekce aqua aerobicu na mělčinu plaveckého bazénu, aby vyhověla velkému množství zájemců o tuto aktivitu, a taky z důvodu vhodnějšího prostředí bazénu oproti aquacentru. Lekce budou probíhat během tréninků vodního póla, který využívá pouze 2/3 plaveckého bazénu. Zbylá třetina byla dosud málo využívána, takže nyní bude v tomto čase bazén využit na 100 %.

18. ledna se bude konat v aquacentru další relaxační večer. Vedle prodloužené otevírací doby (až do 23.00 hodin), příjemné relaxační hudby a intimního osvětlení se můžete těšit na doprovodné akce na baru u vody.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

7:37 Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

Se začátkem právě zahájené nové turistické sezony přichází město Litoměřice s novinkou, jež má ambic…