Hradec Králové: Flošna vstupuje do desáté sezóny, otevírá 1. června

24.05.2019 8:38

Letní koupaliště Flošna je připraveno na letošní sezónu, kterou zahájí v sobotu 1. června. Předpokládaná otevírací doba bude zatím od 9 do 19 hodin a při pěkném počasí budou bazény vyhřívány až na 26 °C.

Hradec Králové: Flošna vstupuje do desáté sezóny, otevírá 1. června
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Za celodenní vstupné zaplatí dospělí v hlavní sezóně 145 korun, s čipovými hodinkami 119 korun. Celodenní vstupné pro děti, studenty a seniory bude 105 korun. V případě nepříznivého počasí bude letní koupaliště spuštěno v režimu vedlejší sezóny bez vyhřívání bazénů za jednotné vstupné 70 korun, 50 korun zaplatí majitelé čipových hodinek.

„Příprava koupaliště byla v tomto roce zahájena již v únoru. Vnitřní prostory areálu byly vymalovány, došlo k opravám venkovního dřevěného obložení a byla provedena celková oprava schodů kolem dětského bazénu,“ říká ředitelka Správy nemovitostí Hradec Králové Jaroslava Bernhardová.

Otevření koupaliště letos pozdrželo květnové chladné a deštivé počasí. V minulosti již bylo vždy ke konci května v provozu, před šesti lety dokonce zahajovalo sezónu již 26. dubna. Oblíbené ranní plavání v pracovních dnech od 6 hodin bude zahájeno až podle počasí, předpokládá se druhá polovina června. Celodenní vstupné je stanoveno pro dospělé na 145 Kč, s čipovými hodinkami 119 Kč.

Celodenní vstupné pro děti od 120 cm do 15 let, studenty do 26 let, seniory nad 62 let, držitele ZTP a ZTP/P bude 105 Kč, pro majitele čipových hodinek 79 Kč. Odpoledne od 16 hodin je cena vstupného snížena. Hodinové a dvouhodinové vstupné je určenou pouze majitelům čipových hodinek, kteří za hodinu zaplatí 49 Kč a za dvě hodiny 79 Kč. Pro děti od 120 cm do 15 let, studenty do 26 let, seniory nad 62 let, držitele ZTP a ZTP/P je hodinové vstupné 39 Kč a dvouhodinové 59 Kč. Děti do 120 cm mají vstup zdarma. Rodiny s minimálně dvěma dospělými a jedním platícím dítětem mají na vstupné 10% slevu.

Areál koupaliště nabízí padesátimetrový plavecký bazén s pěti drahami, rekreační bazén s divokou řekou a masážními lehátky, adrenalinovou skluzavku Jump, dva tobogany, které obtéká líná řeka a dětský bazén se dvěma minitobogany Kobra. Pro děti je připraven dětský koutek se zastíněním, v němž jsou nejrůznější herní prvky. K dispozici jsou i kurty na plážový volejbal nebo stůl na stolní tenis.

Čas otevření i uzavření se může ještě změnit podle dalšího vývoje počasí, proto je třeba před návštěvou sledovat oficiální stránky koupaliště ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…