Hradec Králové: Jarní prázdniny v Městských lázních přinesou překvapení

03.02.2017 10:50

Pololetními prázdninami akce v Městských lázních rozhodně nekončí. Správa nemovitostí, provozovatel hradeckého Aquacentra v Městských lázních, připravila na jarní prázdniny překvapení nejen pro děti.

Hradec Králové: Jarní prázdniny v Městských lázních přinesou překvapení
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

O prázdninách by měl každý zpomalit, relaxovat a trošku si odpočinout. Aby na to vše měl dostatek času, tak po celé jarní prázdniny (od soboty 11. 2. do neděle 19. 2. 2017) dostane každý návštěvník ke vstupu do Městských lázní 15 min. NAVÍC ZDARMA. Akce platí pro úplně všechny návštěvníky, děti, jejich rodiče i prarodiče, pro jednorázový vstup i stálé návštěvníky s čipovými hodinkami.

Nechte si navodit tu správnou touhu po letní dovolené u moře umělým vlnobitím v rekreačním bazénu. Krásně se pak o ní sní ve vířivých a perličkových bazénech nebo soláriu. Adrenalinoví nadšenci jistě nevynechají ani 82m dlouhý tobogán se světelnými efekty. Sauna s ledovou studnou a venkovním (možná i zasněženým) atriem je ideální zbraní v boji proti všem nachlazením, stejně jako parní kabina. Ti náročnější si pak mohou dopřát i vanu NeoQi. Je na každém, jak s časem navíc naloží.

Součástí akce je i překvapení na baru u vody. Po celý únor si tam můžete mimo jiné dopřát oblíbenou Pizzu a Coca Colu za zvýhodněnou cenu 89 Kč.
Věříme, že tato akce přinese potěšení pro všechny milovníky vodních radovánek a zpříjemní jim letošní jarní prázdniny. Těšíme se na vaši návštěvu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…