Hradec Králové: Městský web od ledna s novinkami

27.12.2011 6:32

Dalšími vylepšeními projde do konce ledna příštího roku městský webový portál. Zdokonalení se dotkne vyhledávání, které bude mnohem efektivnější díky zavedení nového vyhledávače. Stranou nezůstane ani občany nejčastěji navštěvovaný systém rezervací, který se naplno rozjede 12. ledna. Do tohoto termínu by měli občané počítat s omezením.

Hradec Králové: Městský web od ledna s novinkami
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Vyhledávač zažívá své první chvilky ostrého provozu v těchto dnech a případné nedostatky budou odstraněny obratem. Vzhledem k tomu, že tato služba neobnáší žádné pravidelné platby poskytovateli systému, budou se mezi prvními odkazy objevovat sponzorované odkazy vkládané poskytovatelem vyhledávání.

Příjemnou novinkou pro návštěvníky webu města, kteří se chystají na úřad a chtějí se objednat prostřednictvím rezervačního elektronického systému, bude velice snadná možnost zrušení již objednané schůzky. „Do této chvíle bylo možné objednaný termín zrušit jen telefonátem zpět na příslušný odbor magistrátu. Nově bude k dispozici v potvrzovacím zpětném mailu odkaz, díky kterému bude možné termín zrušit a přenechat k další rezervaci někomu jinému,“ přibližuje novinku vedoucí oddělení informatiky královéhradeckého magistrátu Martin Holeček.

Z důvodu přechodu na nový systém on-line rezervací, který započne mezi vánočními svátky a finišovat bude zřejmě 10. a 11. ledna, bude mezi 1. lednem a 11. lednem nedostupné internetové objednávání (http://www.hradeckralove.org/urad/on-line-rezervace). Dne 12. ledna by měl již fungovat nový systém.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hradeckralove.org

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…