Hradec Králové: Na letní koupaliště na Flošně od pondělí až od devíti hodin

30.08.2017 17:32

Od pondělí 4. září dojde ke změně otevírací doby na letním koupališti.

Hradec Králové: Na letní koupaliště na Flošně od pondělí až od devíti hodin
Foto: Archiv autora
Popisek: Hradec Králové, koupaliště Flošna

Skončí ranní koupání od 6 hodin, plavci si ráno zaplavou již jen na krytém 50m bazénu na Eliščině nábřeží. Koupaliště Flošna bude otevřeno po celý týden od 9 do 20 hodin. Venkovní bazény jsou stále vyhřívané na teplotu 26°C, atrakce jsou v provozu každý den od 9 hodin a jsou zahrnuty v ceně vstupného. Wellness studio Flošna je otevřeno každý den od 10 hodin.

Koupaliště Flošna zahájilo osmou letní sezónu 27. května 2017. Téměř po celou letní sezónu mimo soboty a neděle bylo venkovní koupaliště otevřeno pro ranní plavce již od 6 hodin ráno. Celkem zatím letos navštívilo bazény na Flošně přes 80 tisíc návštěvníků. Návštěvnost je to průměrná a celkový výsledek bude záležet na počasí na konci léta. V roce 2016 bylo září, co se návštěvnosti týče, rekordní a koupaliště v tomto měsíci navštívilo více jak 16 tisíc plavců. Nejúspěšnější sezóna byla v roce 2015 s téměř 111 tis. návštěvníky, naopak nejméně úspěšná v roce 2014 s pouhými 70 tisíci návštěvníky.

Koupaliště Flošna nabízí návštěvníkům i v září 50m plavecký bazén, relaxační bazén s divokou řekou a s masážními lehátky a dětský bazén s minitobogány. Dále si můžete užít velmi rychlý dušový tobogán, ke kterému jsou k dispozici jednoduše i dvojduše. Klasickou zábavou je tobogán sjížděný na zádech nebo vsedě. Oba tobogány obtéká líná řeka. Jedním z velkých lákadel je adrenalinová skluzavka Jump pro odvážné návštěvníky.

Všem nadšencům míčových her jsou v rámci vstupného stále k dispozici dva kurty na plážový volejbal a stůl na stolní tenis, který je umístěn na vrchní terase.

Návštěvníci v letošním roce poprvé mohli využívat i dvouhodinové vstupné, které si velmi brzo našlo svoje příznivce. Kompletní ceník najdete na internetových stránkách www.snhk.cz/flosna.

Součástí celého areálu je i squashové centrum se čtyřmi kurty, wellness studio, fitness a restaurace s bowlingem.

Přijďte si užít konec léta na Flošnu, těšíme se na vaši návštěvu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…