Hradec Králové: Na letním koupališti vstupné podraží

11.04.2017 19:51

Rada města schválila ceník letního koupaliště pro sezónu 2017. Novinkou v ceníku LKF pro sezónu 2017 je dvouhodinové vstupné, které bude stejně jakohodinové vstupné pouze na čipové hodinky.

Hradec Králové: Na letním koupališti vstupné podraží
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Ceny běžného celodenního vstupného jsou navýšeny průměrně o 12 %, maximálně o 10 Kč, tj. ze 120 na 130 Kč u dospělého na běžné vstupné a na čipové hodinky z 97 na 107 Kč. Taky dochází ke zjednodušení rodinného vstupného. Nyní již není stanoven limit na počet dětí, ale nově je stanovena jednotná sleva z celkové ceny, a to 10 %. Vstup dětí do 120 cm zdarma zůstane zachován.

I v letní sezóně 2017 je naplánován na Koupališti Flošna provoz od 6 hodin ráno. Ve vybraných dnech bude noční koupání s provozem až do 23.30. Připravuje se i oblíbené cvičení ve vodě pro děti i dospělé návštěvníky. Hlavní změna proběhne kolem venkovního altánu s občerstvením. Nově i zde půjde zaplatit čipovými hodinkami. V okolí altánu přibydou nové stoly se slunečníky. Možnost posezení bude rozšířena i na terasách.

Rada města zároveň schválila úpravu cen vstupného do Wellness studia Flošna od září, a to navýšením v průměru o 5 %, max. 10 Kč na vstup. Navýšené příjmy by měly udržet, případně snížit potřebu dotace města naminimum. Každým rokem si do Wellness studia Flošna nachází cestu více a více zájemců o zdravý životní styl, relaxaci a odpočinek.

V roce 2015 navštívilo Wellness studio Flošna 30 tisíc návštěvníků, v roce 2016 to již bylo 35 tisíc návštěvníků a letošní první měsíce ukazují další 11% nárůst návštěvnosti.Ve vybraných dnech navštěvují wellness také malé děti s rodiči. Významně vzrostlo i množství poskytnutých masáží, v loňském roce to bylo 1.829. To svědčí o tom, že stále více lidí v dnešní době vyhledává místa, kde mohou v příjemném prostředí relaxovat, odpočívat a posilovat své zdraví.

V průběhu roku 2016 byly instalovány do oddechového bazénu reflexologické masážní desky a v šatnách byl zvýšen počet skříněk. Na začátku letošního roku SNHK, kromě přidání kamenů z himálajských solí do solné parní kabiny, rozšířilanabízené služby o novou infrasaunu pro 4 osoby. 

Wellness studio Flošna v Hradci Králové se snaží, aby jeho návštěvou všichni co nejvíce prospěli svému zdraví a odcházeli maximálně odpočatí a relaxovaní. Tomuto se bude podřizovat i další budoucí rozšiřování procedur a zkvalitňování poskytovaných služeb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…