Hradec Králové: Nové schodiště a zrekonstruované sociální zařízení v knihovně v Malšovicích

08.11.2021 11:07 | Tisková zpráva

V pobočce Knihovny města Hradec Králové v Malšovicích zajistili zaměstnanci technického oddělení Správy nemovitostí Hradec Králové výměnu schodiště do prvního patra a celkovou rekonstrukci sociálního zařízení.

Hradec Králové: Nové schodiště a zrekonstruované sociální zařízení v knihovně v Malšovicích
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Součástí díla byla kompletní výměna vybavení sociálního zařízení (rozvody ZTI, elektroinstalace, zařizovací předměty, keramické obklady, dlažby, dveře). Nejsložitější částí zakázky byla výměna schodiště, která vzhledem k nutnosti přizpůsobit tvar schodiště stávajícímu omezenému prostoru, vyžadovala přesnost provedení.

Celkovou zakázku v hodnotě 924 tis. Kč bez DPH provedla společnost MM Hallinto, která zvítězila ve výběrovém řízení vyhlášeném SNHK. Zakázka byla provedena v průběhu tří měsíců.

Nově vybudované schodiště do prvního patra napomohlo ke zvýšení bezpečnosti malých čtenářů, kteří mají své oddělení právě zde, přízemí knihovny využívají dospělí čtenáři. Zrealizovanou opravou došlo k výraznému zlepšení komfortu jak pro návštěvníky, tak také pro zaměstnance knihovny, kteří byli při realizaci díla velice vstřícní a nápomocní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Město připravilo konferenci o prevenci rizikového chování

13:05 Ústí nad Labem: Město připravilo konferenci o prevenci rizikového chování

Několik desítek zástupců školských zařízení, sociálních služeb a samospráv projednalo nové trendy v …