Hradec Králové: Podzimní prázdniny v Městských lázních

18.10.2021 19:02

Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel plaveckého areálu, pro návštěvníky připravila milé překvapení. Po celé podzimní prázdniny od středy 27. října do neděle 31. října 2021 dostane každý návštěvník ke vstupu do aquacentra Městských lázní 20 minut navíc zdarma!

Hradec Králové: Podzimní prázdniny v Městských lázních
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Akce platí pro všechny návštěvníky, ať už si zakoupí jednorázový vstup v pokladně, nebo využijí svoje čipové hodinky. Bonus bude také započítán návštěvníkům plaveckého bazénu, kteří projdou v plavkách spojovací vyhřívanou chodbou do aquacentra.

S časem navíc může každý návštěvník naložit dle libosti. Stačí si jen vybrat, zda dát přednost vlnobití v rekreačním bazénu, vířivým či perličkovým bazénům, nebo 82 metrů dlouhému tobogánu se světelnými efekty. Dobrou volbou v boji proti podzimnímu nachlazení bude jistě i návštěva finské sauny s ochlazovacím bazénkem a venkovním atriem, stejně jako inhalace vonných esencí v parní kabině. Oblíbený nápoj či malé občerstvení je možné si vychutnat v baru u vody nebo bistru nad vodou.

Věříme, že tato akce přinese potěšení pro všechny milovníky vodních radovánek a zpříjemní vám a vašim dětem letošní podzim.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…