Hradec Králové: Průzkum kvality služeb MHD

12.11.2018 13:48

V období od 15. do 16. listopadu 2018 se ve vozidlech a na zastávkách městské hromadné dopravy v Hradci Králové opět po třech letech uskuteční průzkum spokojenosti s kvalitou služeb poskytovaných MHD v Hradci Králové. Tento průzkum se v našem městě provádí pravidelně již od roku 2006.

Hradec Králové: Průzkum kvality služeb MHD
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Celý průzkum je zcela anonymní a slouží k získání Vašich názorů na kvalitu veřejné dopravy v našem městě. Výstupy průzkumů jsou následně uplatňovány při konkrétních opatřeních v MHD ke zvýšení kvality našich služeb. Vlastní průzkum budou u osob starších 16 let provádět studenti Fakulty dopravní ČVUT v Praze, kteří budou viditelně označeni visačkou s nápisem "DOPRAVNÍ PRŮZKUM" a logem Dopravního podniku města Hradce Králové, a.s.

Podle předem připraveného dotazníku se Vás budou ptát na Váš názor na současnou úroveň veřejné dopravy v našem městě. Budete-li tázáni, využijte tuto příležitost a odpovězte prosím tazatelům na všechny otázky. Otázky se týkají např.: počtů spojů ve všední dny, počtů spojů v sobotu a neděli, přesnost a spolehlivost MHD, ochoty pracovníků v zákaznických centrech DP, chování a ochota řidičů MHD, spokojenost s informacemi o službách a změnách v MHD, spokojenost s komfortem a vybavením zastávek, s čistotou zastávek, úroveň čistoty uvnitř vozidel, informace poskytované uvnitř vozidel či možnosti a způsob prodeje jízdného.

Předem děkujeme za pochopení a spolupráci všem, kteří se tohoto průzkumu budou účastnit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…