Hradec Králové: Stříbrný rybník bude patřit dětem

14.08.2020 6:32

Městské lesy dále pokračují v naplňování svého plánu oživit Stříbrný rybník. Kromě mnoha nových atrakcí v kempu se tak návštěvníci mohou těšit na řadu zajímavých akcí, které zde celé léto probíhají. Závěr prázdnin pak bude patřit dětem a hned dvěma akcím, kterými se s prázdninami rozloučíme.

Hradec Králové: Stříbrný rybník bude patřit dětem
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

První bude v neděli 23.8. od 9:00 cesta Pohádkovým lesem. Na dobrodružné výpravě za tajemstvím draka Stříbrňáka, který se někde v lesích kolem rybníka usadil, budou dětem i jejich rodičům pomáhat nejrůznější pohádkové bytosti, takže o zábavu rozhodně nouze nebude. Ptáte se, jestli na konci cesty toho draka, co plive oheň, skutečně najdete? To už musíte vyzkoumat sami.

A protože si organizátoři uvědomují stávající situaci a nechtějí riskovat, že by museli celou akci zrušit, budou vstupenky vázané na konkrétní časy s omezenou kapacitou. Všechny podrobnosti najdete ZDE.

plakát

Hned následující víkend, v sobotu 29.8. od 14:00, se uskuteční další ročník oblíbeného Pokladu na Stříbrném rybníce, který musel být přesunutý z původního květnového termínu. Jak je již u této akce zvykem, čeká návštěvníky v prostoru Kempu Stříbrný rybník mnoho zábavných i dovednostech aktivit a těšit se můžete i na bohatý doprovodný program.

Kemp Stříbrný rybník je tak to nejlepší místo pro všechny, kdo si chtějí konec prázdnin jak se patří užít.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …