Hradec Králové: Výzva pouště. To je Segafredo Sahara Race

15.07.2019 17:57

Cyklistické, běžecké, dětské a noční závody, kempování i koupání. Taková lákadla nabízí blížící se závod Segafredo Sahara Race, jenž se odehraje první srpnový víkend od 2. – 3. 8. 2019.

Hradec Králové: Výzva pouště. To je Segafredo Sahara Race
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Akce Sahara Race, jež odstartuje druhou polovinu seriálu NOVA CUP 2019, se uskuteční ve starém pískovém lomu Marokánka nedaleko Hradce Králové. Písek však nebude jedinou výzvou, s níž se účastníci na trase závodu vypořádají. Cyklisté a běžci totiž navážou na dvanáct kilometrů trailů vedoucích v přilehlém lese podél potoka, kde budou přejezdy dřevěných lávek, písečné a štěrkové úseky, uměle vytvořené překážky, hravé sjezdy a výjezdy. Trať díky tomu připomíná populární závody cross country.

Cyklisté a běžci mohou vybírat z krátké a dlouhé trasy, pro sportovně založené rodiny jsou připraveny i týmy. Děti do 12 let se mohou zdarma zúčastnit dětských cyklistických závodů díky sponzorovi seriálu Chupa Chups.

Své využití bude mít i uměle vytvořená vodní plocha, kde se mohou návštěvníci zchladit nebo zrelaxovat.

Program závodu začíná jíž v pátek nočním závodem na zkrácené trase závodu poblíž lomu. Díky pátečnímu programu tu lze i přenocovat. Pro zájemce bude připraven základní komfort v podobě pitné vody a WC.

V rámci startovního balíčku získá dospělý účastník voucher na pivo a limo z Havlíčkobrodského pivovaru Rebel, italskou kávu Segafredo a lístky do tomboly s hlavní cenou kávovarem Segafedo. Dále se v cenách objeví cyklonavigace značky Mio, nízkotlaký čisticí stroj s bateriovým pohonem Kärcher OC či dárkový certifikát na víkendový pobyt do Hotelu Chateau Kotěra.

Vítězové získají originální trofeje, jež připravují sázavské sklárny Kavalierglass. Ty doplní ceny od partnerů seriálu Niceboy, Decathlon, Head, Mitas, Kilpi a Pompo.

Kalendář seriálu NOVA CUP 2019 pokračuje:
03. 08. – Segafredo Sahara Race
14. 09. – Harrachov (ČP XCM)
28. 09. – Mitas Gočárovy schody
05. 10. – ZP 211 Mikulov
29. 11. – Závěrečné vyhlášení (Aldis Hradec Králové)

Podobné informace o závodě naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…